facebook pixel
  • 0 800 500 340

корзина

У кошику зараз немає товарів.

Саме час це виправити!

До всіх новин

Як вибрати ортопедичну подушку?

21.08.2023

load photo

З якими почуттями ви прокидаєтеся щоранку? Відчуття втоми, головні болі, напруга в плечах та хребті можуть свідчити про те, що вам давно настав час змінити ортопедичну подушку. Сьогодні ми поговоримо її про важливу складову - наповнювач.

Але для початку з’ясуємо  - навіщо потрібна ортопедична подушка? 

Головна мета ортопедичної подушки – розслабити м'язи та покращити кровопостачання головного мозку. 

Друга причина – це фізіологічна потреба організму. Після напруженого робочого дня, внаслідок втоми може боліти шия та верхня частина спини.  Щоб позбутися напруги у шийному відділі потрібно забезпечити правильне анатомічне положення голови та шиї. Допоможе в цьому ортопедична подушка.  

Яку ортопедичну подушку вибрати для алергіка? Сьогодні виробники дбають про якість ортопедичних подушок, використовуючи тільки гіпоалергенні наповнювачі. Для алергіків створені всі умови, щоб їхній сон був міцним і здоровим.

Латекс. Натуральний та оброблений сік каучуку – це латекс. Ортопедичні подушки також як і матраци з бразильського наповнювача, мають яскраво виражений ортопедичний ефект. Він відновлює нормальну циркуляцію крові та знімає почуття втоми.
Додатковою перевагою латексу є антибактеріальний ефект. У його середовищі не поширюються бактерії та пилові кліщі. Тому організм власника захищений від алергічного впливу та дерматологічних захворювань. Крім цього дихаюча структура ортопедичної подушки зберігає тепло в холодний час і не нагрівається у спеку.  Але найбільш приємним сюрпризом ортопедичної подушки з латексу є її термін служби. Зазвичай він складає близько 15-20 років. Тому вибирати нового друга доведеться не скоро!

Memory. Спочатку наповнювач використовувався в аерокосмічних цілях – крісла для астронавтів. Після 20-річної міграції матеріал прийшов у виробництво спальних виробів та позбавив багатьох людей від болю в спині та безсоння. Зараз ортопедичні подушки memory мають величезну популярність і через те, що є гіпоалергенними. А основна перевага наповнювача - це його термочутливість. Ортопедична подушка настільки «чуйна», що з легкістю приймає форму голови та шиї. Релакс гарантовано.

Силікон. Мета ортопедичної подушки – забезпечувати здоровий сон та правильну підтримку шийних хребців. Силікон відрізняється особливою пружністю і має високі теплоізоляційні властивості. Тому постільні вироби з штучного матеріалу підходять для використання і влітку, і взимку. У силіконових ортопедичних подушках важко знайти недоліки, оскільки це один з найдешевших, комфортних та гіпоалергенних матеріалів. Єдиним мінусом можуть бути тільки особисті вподобання володаря та любов до натуральних наповнювачів. 

Дитяча ортопедична подушка для алергіків. В першу чергу зверніть увагу на матеріал з якого виготовлена ортопедична подушка. Забудьте про стереотипи, що подушка повинна бути наповнена натуральними наповнювачами. Адже, саме в пуху та пір'ї знаходяться небезпечні мікроби. Таке наповнення не тільки може нашкодити хворій дитині, але й викликати у здорового ряд негативних наслідків зі здоров'ям. Синтетичні ортопедичні подушки позбавлені цього недоліку.

Гіпоалергенні ортопедичні подушки позбавлять ваше чадо від неспокійного сну та подбають про формування правильної постави. 

Вибирайте комфортну ортопедичну подушку, пам'ятаючи про її важливість для сну та здоров'я !

load photo

123

Програмна заява ТОВ "ГРУППА ВЕНЕТО" стосовно основних вимог FSC щодо праці

17.10.2023

load photo

123

Нові колекції тканин 2023 вже доступні для замовлення

13.04.2023

load photo

123

Як правильно вибрати двоспальне ліжко?

09.08.2023

load photo

123

Як почистити матрац від старих плям в домашніх умовах?

31.07.2023

load photo

123

Що краще для підлітка: диван чи ліжко?

01.08.2023

інші новини