facebook pixel
  • 0 800 500 340

корзина

У кошику зараз немає товарів.

Саме час це виправити!

До всіх новин

Як вибрати безпружинний матрац?

10.08.2023

load photo

Вирішивши правильно організувати спальне місце, багато людей стають перед вибором: якому ортопедичному матрацу варто віддати перевагу? 

Попри те, що трендом на ринку здорового сну сьогодні все ж ортопедичні матраци з незалежними пружинними блоками, не варто списувати зі рахунків та безпружинні вироби, що теж мають свої переваги. 

Крім екологічності та відмінних ортопедичних властивостей, безпружинні матраци здатні вирішувати проблеми пов'язані зі здоров'ям хребта та комфортом під час сну. 

Кому підійде безпружинний матрац?

Одним з властивостей матраців з пружинними блоками є “гра” пружин. Для деяких людей ця особливість ледве помітна, інші ж, навпаки, відчувають кожен рух всередині виробу при найменшій зміні положення тіла. Чутливим людям чудово підійде безпружинний ортопедичний матрац, підібраний відповідно до особливостей  організму. Безпружинні матраци відрізняються ступенем жорсткості наповнювача, він може бути м'яким, середньої жорсткості або жорстким. Виходячи з цього, ортопедичні безпружинні матраци різного ступеня жорсткості підходять різним категоріям людей: 

  1. М'які матраци. Використовуються досить рідко через свою специфічність. Подібні моделі витримують не надто велику вагу – до 55 кг. Іноді лікарі-ортопеди рекомендують спати на м'яких безпружинних матрацах людям старше 50 років, а також тим, хто страждає від захворювань поперекового відділу.
  2. Матраци середньої жорсткості підійдуть дітям віком від трьох років. Виріб формує  правильну підтримку хребта, запобігаючи розвитку небезпечних хвороб, наприклад, сколіозу. За бажанням, на безпружинних матрацах середньої жорсткості можуть спати всі люди, які не мають зайвого ваги, проте перед покупкою вироби бажано порадитися з лікарем - ортопедом. 
  3. Жорсткі матраци. Рекомендовані для сну дітей, які не досягли трирічного віку, а також дорослих людей, які страждають від надлишкового ваги. Пружна основа жорсткого ортопедичного матраца без пружин не дозволяє хребту прогинатися, внаслідок чого під час сну він знаходиться в анатомічно правильному положенні. Також фахівці можуть рекомендувати жорсткі безпружинні матраци людям із захворюваннями хребта та проблемами з поставою.

Вибираємо наповнювач

Визначившись зі ступенем жорсткості ортопедичного безпружинного матраца для щоденного сну, настає важливий момент вибору його наповнювача. 

Зазвичай в таких моделях матраців використовуються:

  • Кокосова койра
  • Натуральний латекс
  • Піна EcoFoam
  • Кокосова койра

Кокосова койра  - міцний, екологічно чистий матеріал, який застосовується у виробництві жорстких безпружинних матраців. З нього виготовляються матраци для дітей віком від 0 до 3 років. Кокосова койра чудово вентилюється, повноцінно здійснює теплообмін і має антибактеріальні властивості. Відмінним вибором для вашої дитини стане матрац з наповнювачем з кокосової койри «Венето дитячий Bio». 

В основі жорсткого безпружинного матраца - кокосова койра , просочена натуральним латексом. Ці наповнювачі забезпечують дитячому хребту максимальну підтримку і дозволяють правильно формуватися. 

Натуральний латекс  з екологічно чистого соку каучукового дерева. Може використовуватися як самостійний або додатковий наповнювач. Натуральний латекс гіпоалергенний, чудово вентилюється і має високий рівень ортопедичності. Перевага моделі «Венето Гранд Софт». У її основі - два шари натурального латексу (по 3 см з кожною сторони). Під час вашого сну виріб буде здійснювати повноцінний обмін вологи та тепла, а також підтримувати хребет, що зробить нічний відпочинок максимально комфортним. 

Піна EcoFoam  - матеріал має гігроскопічні властивості завдяки своїй пористості. Чудовим вибором ортопедичного матраца на основі піни EcoFoam стане модель «Венето Family Active». Цей ортопедичний матрац сприяє правильному розподілу навантаження на хребет залежно від положення тіла під час сну. 
Найкращі безпружинні матраци, а також дивани, подушки та інші вироби для щоденного сну чекають своїх щасливих власників у магазинах компанії Венето.

load photo

123

В ТОВ "ГРУПА ВЕНЕТО" успішно пройшов аудит відповідності кодексу BSCI. Компанія отримала найвищу оцінку з соціальної відповідальності.

17.10.2023

load photo

123

Як вибрати наматрацник для дитячого ліжка?

20.09.2023

load photo

123

Що таке ортопедичний матрац і як його вибрати?

02.08.2023

load photo

123

Як вибрати дитячу подушку?

14.08.2023

load photo

123

Як вибрати ортопедичний диван для щоденного сну?

21.08.2023

інші новини