facebook pixel
  • 0 800 500 340

корзина

У кошику зараз немає товарів.

Саме час це виправити!

До всіх новин

Як правильно вибрати двоспальне ліжко?

09.08.2023

load photo

Ергономіка, стильний вигляд, максимальний комфорт під час сну. Все це – важливі фактори при виборі двоспального ліжка. Але існують й інші аспекти, які не можна забувати, якщо ви хочете, щоб виріб радував вас довгі роки. 

Сучасні двоспальні ліжка можуть бути різних розмірів, вибір цього параметра залежить від особистих переваг. Деякі пари сплять, пригорнувшись один до одного, інші, навпаки. Виходячи з особистих навичок, ви зможете правильно підібрати розмір виробу для сну. На сьогодні особливо популярні такі габарити двоспальних ліжок: 

  • 140х200 см. Так звані полуторні ліжка, популярні в Європі. Підійдуть власникам невеликих кімнат і тим, кому не потрібно багато простору для сну. 
  • 160х200 см. Також відмінно впишеться у невелику кімнату.
  • 180х200 см. Просторе спальне місце підійде парам різної комплекції та забезпечить комфортний нічний відпочинок. 
  • 200х200 см. Велике спальне місце, яке у народі називають "king size". Такі ліжка часто вибирають пари із маленькими дітьми, які практикують спільний сон. Зазначені вище розміри включають лише спальне місце. Якщо ж брати до уваги виріб цілком, разом з бортиками та узголів'ям, його габарити виявляться на 20-30 см. більше заявлених. 

При виборі форми двоспального ліжка необхідно враховувати особливості спальні. Найпопулярнішим на ринку є класичний прямокутний варіант, довжина таких двоспальних ліжок менша за ширину. 

"Класика" впишеться спальню будь-якого розміру. Набагато складніше буде розмістити двоспальне ліжко "king size" квадратної форми. Встановлювати виріб у маленьку спальню небажано, інакше ви ризикуєте зайняти ліжком більшу частину вільного простору. 

Меблі розміру 200х200 см. підійдуть для великих спалень приватних будинків. 

Каркас та основа

Важливим при виборі двоспального ліжка є каркас. Бажано, щоб він був виготовлений із міцних, екологічно чистих матеріалів. Найпопулярнішими з них є дерево та метал. У бюджетніших варіантах двоспальних ліжок використовується дерев'яний матеріал  - не дуже міцний, тому не довговічний. Каркас з дерева прослужить вам до 5 років, після чого конструкцію потрібно міняти. 

Найкращим варіантом каркаса для двоспального ліжка є металева конструкція. Її невелика вага полегшує транспортування виробу за потреби. Як основа у двоспальних ліжках може використовуватися суцільна поверхня або ламелі. Другий варіант є кращим. Якісні ламелі дозволяють матрацу повноцінно "дихати" і витримують регулярний тиск вагою до 150 кг. Відмінним варіантом стануть ламелі з бука - міцного та екологічно чистого дерева. 

Вибравши двоспальне ліжко, не забудьте оснастити його ортопедичним матрацом. Тільки в цьому випадку виріб забезпечить комфортний, здоровий сон. Перевагу краще віддати матрацу із незалежними пружинами Multi Pocket Spring. Кожна з них міститься в окремий контейнер, що забезпечує точковий вплив на хребет. 

Сон на ортопедичному матраці з незалежними пружинами сприяє максимальному розслабленню та підтримці хребта. 

Найкращі моделі двоспальних ліжок, ортопедичних матраців та диванів для щоденного сну чекають на вас у магазинах компанії Венето. 

Тут досвідчені фахівці допоможуть вам організувати ідеальне спальне місце та розкажуть про особливості здорового нічного відпочинку!

load photo

123

Як правильно виміряти висоту матраца?

08.08.2023

load photo

123

Який матрац вибрати для дитини 3-х років?

15.08.2023

load photo

123

Поради щодо вибору дивана-ліжка з ортопедичним матрацом

04.08.2023

load photo

123

Як вибрати матрац для новонародженого?

14.08.2023

load photo

123

Як вибрати безпружинний матрац?

10.08.2023

інші новини