facebook pixel
  • 0 800 500 340

корзина

У кошику зараз немає товарів.

Саме час це виправити!

До всіх новин

Що краще для підлітка: диван чи ліжко?

01.08.2023

load photo

Вибір правильного спального місця – важливий момент, особливо якщо йдеться про щоденний сон вашої дитини. Особливої уваги вимагає організація спального місця для підлітка, адже у цьому віці організм росте, формується і потребує максимального захисту та підтримки. 

Сьогодні на ринку представлена величезна кількість виробів для сну. Як обрати? Віддати перевагу зручному ліжку? Чи все-таки компактному диванові? Допомогти розібратися у тонкощах та прийняти правильне рішення допоможуть фахівці компанії VENETO. 

Багато лікарів-ортопедів радять купити ліжко для дитини-підлітка, оскільки саме цей виріб зможе забезпечити комфортний щоденний сон. Однак далеко не всі ліжка однаково корисні для організму, що формується. 
Якщо кімната вашої дитини досить простора і зможе вмістити ліжко, переконайтеся, що обрана модель включає: каркас із міцного дерева, в ідеалі – букові ламелі, як у виробах VENETO.

Такий виріб прослужить довгі роки та витримає максимальні навантаження. Міцні ламелі не дозволяють матрацу провисати, що забезпечує спальному місцю додаткові ортопедичні властивості. Букові ламелі, здатні витримати вагу до 150 кг.

Ортопедичний матрац. Якщо дитина не має проблем зі спиною, їй підійде звичайний ортопедичний матрац середньої жорсткості. Бажаючи максимально убезпечити підлітка від розвитку сколіозу, купіть йому матрац із незалежними пружинами, які здійснюватимуть точкову підтримку хребта.

Дивани для повсякденного сну. У 99% випадків вибір дивану для повсякденного сну для підлітка обумовлений компактністю виробу. Справді, складаний диван не займає багато місця, роблячи кімнату просторішою. До того ж такі вироби оснащуються коробами для білизни, що є вагомою перевагою. 

Але, на жаль, не всі дивани мають ортопедичну основу, а без неї комфортний щоденний сон просто неможливий. Якщо ви все-таки хочете купити диван підлітку, обов'язково простежте, щоб виріб мав наступні параметри: 

Ортопедичність. Досягається насамперед за допомогою вбудованого ортопедичного матраца. Віддайте перевагу матрацу середньої жорсткості, оснащеному пружинними блоками "боннель", або ще краще Multi Pocket Spring. 
Аерація. Досягається шляхом правильного наповнювача вбудованого матраца. Ідеальним варіантом стане пористий наповнювач EcoFoam – інноваційна розробка компанії VENETO. Завдяки її складу тіло підлітка "дихатиме" під час сну, що позбавить дитину від нічної пітливості. 

Екологічність. Віддайте перевагу ортопедичному дивану, виготовленому з екологічно чистих матеріалів. Тож ви забезпечите дитині максимально здоровий сон. 

Міцність. Чим міцнішим та якіснішим буде обраний вами ортопедичний диван, тим довше він прослужить. 

Придивіться до виробів, що оснащені міцними ламелями, а також механізмом розкладки, перевіреним часом. 

Сьогодні серед клієнтів VENETO особливо популярні ортопедичні дивани для щоденного сну з механізмом, що крокує, дивани типу "клік-клак" і "еврокнижка". 

Безпека. Попри те, що підлітки – майже дорослі люди, питання безпеки спального місця не перестає бути для них актуальним. Незалежно від того, який виріб ви виберете для щоденного сну дитини-підлітка, переконайтеся, щоб воно мало головні критерії, здатні забезпечити йому комфортний щоденний сон.

Підібрати найкраще місце допоможуть фахівці в магазинах компанії Венето. Тут на вас чекають найкращі ортопедичні матраци, дивани, а також різноманітні аксесуари для щоденного сну!

load photo

123

Як вибрати ортопедичний диван для щоденного сну?

21.08.2023

load photo

123

Як вибрати дитячу подушку?

14.08.2023

load photo

123

Як правильно виміряти висоту матраца?

08.08.2023

load photo

123

Програмна заява ТОВ "ГРУППА ВЕНЕТО" стосовно основних вимог FSC щодо праці

17.10.2023

load photo

123

Що таке ортопедичний матрац і як його вибрати?

02.08.2023

інші новини