facebook pixel
  • 0 800 500 340

корзина

У кошику зараз немає товарів.

Саме час це виправити!

До всіх новин

Як правильно обрати матрац?

19.04.2023

load photo

Вибір матраца може здаватись складним завданням, але ми впевнені, що якщо ви витратите кілька хвилин на прочитання цього матеріалу, то вірогідність того, що ви зробите правильний вибір значно зросте. Є кілька питань з якими вам потрібно визначитись перш ніж придбати матрац.

Для кого ви купуєте матрац?

Якщо це дитина, то врахуйте, що дітям не рекомендовані м'які матраци, а лише жорсткі або середньої жорсткості. Зверніть увагу на те, щоб матрац був антиалергенним. І ще одна порада – обов’язкового купити топпер і наматрацник. Це значно продовжить строк служби дитячого матрацу. Матраци Veneto Дитячий Bio та Veneto Дитячий Люкс – чудовий вибір, якщо ваша дитина віком до 5 років. Якщо понад 5 – можете обрати будь-який жорсткий мультипружинний ортопедичний матрац Veneto.
Дорослі, можуть дозволити собі розкіш обирати матрац відповідно до власних уподобань щодо комфорту спального місця. Тому ми рекомендуємо відвідати наш фірмовий чи дилерський магазин у вашому місті, щоб ви могли протестувати матраци різного рівня жорсткості. Так, ми не лише дозволяємо,- ми рекомендуємо полежати на різних матрацах, щоб обрати свого фаворита.

Річ в тому, що відчуття комфорту індивідуальні. Візьмемо для прикладу матрац середньої жорсткості: для людини вагою 100 кг він може задаватись занадто м’яким, а для людини вагою до 50-60 кг досить жорстким.

Частою бувають ситуації, коли чоловік любить більш жорсткі матраци, а дружина м’які чи навпаки. Або ж подружжя має різну вагу.

Саме для цього ми створили матрац Veneto Інь-Янь, де одна половина матраца є м’якою, а інша більш жорсткою і це із найпопулярніших матраців.

Людям літнього віку, якщо є проблеми з суглобами чи м’язами рекомендовані м'які матраци. Також зверніть увагу на час перебування у ліжку, якщо він більш як 8 годин – теж обирайте більш м’які матраци.

Зважте на улюблену позу під час сну.
М'які матраци найкраще підходять для людей, які сплять на боку чи животі, оскільки вони допомагають зменшити тиск на плечі, руки, стегна.

Жорсткі матраци можуть бути кращим варіантом для людей, які сплять переважно на спині, оскільки вони допомагають підтримувати правильне положення тіла.

Розмір матрацу

Перед замовленням виміряйте розмір вашого ліжка. Традиційно українські ліжка мають довжину 190/200 см і ширину:

  • односпальні: 80-90;
  • “полуторні”: 120-140;
  • ліжка для двох: 140-180

Габарити європейських виробників дещо відрізняються, вони більші на 5-10 см.

Є ще ліжка кінг-сайз - це максимально комфортне рішення спального місця, яке не всі можуть собі дозволити. Такі ліжка зазвичай часто можна зустріти у дорогих готелях. Королівським вважається ліжко довжина або ширина якого більше ніж 200 см.

Може виявитись, що розмір вашого ліжка є нестандартним, тоді більшість брендів матраців не зможуть запропонувати вирішення. Окрім, VENETO звісно ж. Адже ми клієнтоорієнтовані і, головне, - маємо власне виробництво, що робить технічно можливим виготовлення матраців за індивідуальними розмірами.

Якщо вам потрібно придбати і ліжко, і матрац – ми з радістю підберемо комплект, що буде ідеально підходити за розмірами. І ще – у нас завжди є знижки та вигідні пропозиції якщо ви купуєте і ліжко, і матрац саме у нас.

Якість, довговічність та гарантії

Зверніть увагу на гарантію від виробника, вона зазвичай красномовно говорить про впевненість виробника у власному продукті.

На ринку зазвичай пропонують гарантію від 6 місяців до 3-х років і тільки у VENETO готові нести відповідальність за якість протягом 20 років гарантії, адже ми виготовляємо матраци з 1993 року і за 30 років навчились створювати продукти з відмінними характеристиками щодо комфорту та якості.

load photo

123

Як вибрати безпружинний матрац?

10.08.2023

load photo

123

Як вибрати наповнювач матраца: поради виробника Veneto

20.09.2023

load photo

123

Як почистити матрац від старих плям в домашніх умовах?

31.07.2023

load photo

123

Дитячий ортопедичний матрац: як обрати правильно?

03.08.2023

load photo

123

Як вибрати наматрацник для дитячого ліжка?

20.09.2023

інші новини